In 2003 startte Pagima als een eenmanszaak in schilder- en decoratiewerken. Al snel groeide het bedrijf uit tot een familiale bvba onder de naam InterExter. Deze naam stond voor interieur- en exterieurwerkzaamheden.De afgelopen 12 jaar legde het bedrijf zich, onder leiding van de broers Gilles en Mathijs Palmans, toe op zowel grote als particuliere renovaties en verbouwingen. Het realiseren van een aanbouw, vernieuwen van gevels en dakconstructies, interieurwerken en standenbouw, behoren allemaal tot ons palmares.

 

Na een decennium besloten we om ons toe te leggen op de tak binnen deze diverse waaier aan werkzaamheden die ons steeds het meest heeft weten te passioneren: Interieur. Deze specifieke activiteiten brengen wij naar buiten onder de naam Pagima. De bvba Interexter blijft echter bestaan als koepel, waaronder we standenbouw en andere projecten blijven realiseren.

 

In 2011 schafte de firma zich een groot bedrijfsgebouw aan met atelier en uitbreidingsmogelijkheden voor een eigen showroom. De droom om een eigen meubellijn op te starten kreeg hierdoor ook de nodige faciliteiten en Pagima Meubilair was eindelijk een feit.

 

Wij timmeren elke dag aan morgen!

 

Als kleine familiale onderneming is Pagima een bedrijf dat zichzelf steeds blijft vernieuwen. Onze ervaringen met interieurwerken zorgt ervoor dat we steeds meedenken met de klant om te komen tot een op maat gemaakt design. Vandaag is het bedrijf nog steeds in volle expansie.

Een familiebedrijf op mensenmaat

Een professionele expertise voor elk project

Zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen voor uw meubelen op maat