Door de jaren heen maakte Pagima regelmatig meubelen op vraag van onze klanten. Bij het vervaardigen van deze meubelen is een eigen lijn ontstaan en een manier van werken die ons nu de mogelijkheid biedt om eigen stukken te vervaardigen en deze op bestelling te leveren.

De toonzaal van Pagima zal in het komende jaar ingericht worden met voorbeelden die uit stock geleverd kunnen worden. Dit gaat van boekenkasten, bureelmeubilair, tafels en stoelen tot verschillende badkamermeubelen en toebehoren die telkens kunnen variƫren van klassiek massief tot hypermodern uitgevoerd in composiet. Toch blijft voor elk meubel maatwerk mogelijk. Of het nu gaat om een bestaand stuk uit onze meubellijn een maat kleiner, breder of hoger te voorzien, mits de nodige verwerkingstijd maken wij voor u elk bestaand model op maat. Ook het voorzien van extra 's zoals schuiven, stopcontacten, verlichting en vele andere wijzigingen zijn voor ons geen probleem. Uiteraard is er ook een mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende houtsoorten, plaatmaterialen en kleuren. Alles is bespreekbaar om voor u tot een uniek resultaat te komen.

Onze kennis in de verwerking van massieve houtsoorten gecombineerd met kunststoffen, glas en plaatmaterialen levert een zeer brede waaier van mogelijkheden op die wij steeds samenbrengen tot een mooi geheel.