Bij PAGIMA  kan u terecht voor meubelen op maat en dit in de breedst mogelijke zin van het woord. Badkamermeubelen, keukens, inbouwkasten, vrijstaande meubelen, dressings, buitenmeubilair,…

 

Werken op maat betekent voor ons niet enkel de juiste maat nemen.  Meubelen moeten niet alleen geschikt zijn voor de ruimte waarin ze staan maar ook voor de mensen die er rond leven, werken of spelen. Functionaliteit en design gaan voor ons steeds hand in hand. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget.

 

Onze service is net zoals uw interieur uiterst persoonlijk. Om een project te realiseren met een tevreden klant als resultaat gaan we daarom steeds als volgt te werk:

Wij luisteren naar u

U maakt een afspraak in onze showroom voor een eerste kennismaking of wij komen meteen ter plaatse. Om een persoonlijke aanpak van uw project te verzekeren bezorgt u best zoveel mogelijk informatie. Eigen ideeën zijn een prima start om te komen tot een persoonlijk design. Daarnaast bieden wij u uiteraard ook graag ons interieuradvies aan.

Offerte en 3D voorstelling

Met uw persoonlijke wensen gaan we vervolgens aan de slag voor de uitwerking van een 3D-voorstelling van uw project. Zo krijgt u voor we van start gaan met de vervaardiging al een beter beeld van het meubel, wat het kiezen van de materialen en afwerking vergemakkelijkt. Tevens bezorgen we u een heldere en nauwkeurige offerte. Indien nodig wordt het ontwerp nog verder verfijnd om tot een resultaat te komen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Levering en plaatsing

Omdat de grootte en complexiteit van elk project bepalend zijn voor de levertermijnen wordt dit steeds op voorhand besproken. In overleg met onze klant prikken we een datum voor levering en plaatsing. Het monteren en plaatsen van onze vervaardigde meubelen doen we zelf. Zo zijn we zeker van een uitstekende kwaliteit en kunnen we de vinger aan de pols houden met betrekking tot klanttevredenheid.